Thuis Nieuws

De rectificatie van de plantaardige verwerkingsproductielijn van de landbouwersmarkt

Klantenoverzichten
De goede dienst, en hoog - kwaliteitsmachine. Het verheugen zich op de volgende samenwerking.

—— zac

生产线成熟、 设备齐全并且高质量, 待客热情、 服务周到

—— 尤安乐

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
De rectificatie van de plantaardige verwerkingsproductielijn van de landbouwersmarkt
De rectificatie van de plantaardige verwerkingsproductielijn van de landbouwersmarkt

Plantaardige verwerkingsproductielijn om het van de marktvruchten en groenten van de landbouwers op te lossen fenomeen van het huisvuiljargon. Sinds de plantaardige verwerkingsproductielijn, vermindert het gevoel van groenten in de markt, heel wat huisvuil op het plantaardige marktmilieu zeer is verbeterd.
Omdat na het snijden van verhoogd materieel ademhalingsgebied, de vernietiging van het weefsel, de bacteriën gemakkelijk doordrongen maakt om de houdbaarheid te verzekeren, over het algemeen maak geen producten zonder knipsel, knipsel en het knipsel het kwaad moet door de volgende bellen schoonmakende machine gaan voor het drijven trommelgas het schoonmaken, heeft zulk een procedure bepaalde efficiency tegelijkertijd aan de oppervlakte van het product van pesticideresidu's, kan aan de hoeveelheid chemische producten in dit proces, de desinfectie (zoals NaCl, ClO2, O3) stevige kleur worden toegevoegd, de houdbaarheid, het volledige schoonmaken verlengen.
De kenmerken van de plantaardige verwerkingsproductielijn
1, het is geschikt om korrelige, blad en wortelstokproducten zoals bladgroenten, eetbare paddestoelen, vruchten, aquatische producten en Chinese kruidengeneeskunde schoon te maken, te doorweken, te steriliseren te bevestigen en te bevestigen.
2. De verrichting is eenvoudig, is het onderhoud geschikt en de verbinding is geschikt.
3. Het belangrijkste roestvrije staal in deze machine wordt gemaakt van 2mm roestvrij staal dik 304.
De prijs van de productielijn van de plantaardige verwerkings plantaardige verwerking is de oogst van verse groenten, was, drainage, die de segmentatie of segmentatie selecteren. De markt van vers, mooi ingaan en schoon, keurig en eenvormig, kan de uitsluiting van cateringsafval, besparingstijd en energie verminderen. Diverse verkoop van de groentencollocatie, consumenten kan van een verscheidenheid van heerlijke vruchten en groenten in hetzelfde pakket genieten.

Bartijd : 2018-03-07 14:54:59 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

Contactpersoon: Miss.

Fax: 86-21

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)