Thuis

Shanghai Duxia Industry and Trade Co.,Ltd. Fabrieksreis

Certificaat
Van goede kwaliteit Vlees Inblikkend Materiaal voor verkoop
Van goede kwaliteit Vlees Inblikkend Materiaal voor verkoop
Klantenoverzichten
De goede dienst, en hoog - kwaliteitsmachine. Het verheugen zich op de volgende samenwerking.

—— zac

生产线成熟、 设备齐全并且高质量, 待客热情、 服务周到

—— 尤安乐

Ik ben online Chatten Nu
1 2 3 4 5 6
Shanghai Duxia Industry and Trade Co.,Ltd. Shanghai Duxia Industry and Trade Co.,Ltd. Shanghai Duxia Industry and Trade Co.,Ltd. Shanghai Duxia Industry and Trade Co.,Ltd. Shanghai Duxia Industry and Trade Co.,Ltd. Shanghai Duxia Industry and Trade Co.,Ltd.

1 2 3 4 5 6
Shanghai Duxia Industry and Trade Co.,Ltd. Shanghai Duxia Industry and Trade Co.,Ltd. Shanghai Duxia Industry and Trade Co.,Ltd. Shanghai Duxia Industry and Trade Co.,Ltd. Shanghai Duxia Industry and Trade Co.,Ltd. Shanghai Duxia Industry and Trade Co.,Ltd.

1 2 3 4 5 6
Shanghai Duxia Industry and Trade Co.,Ltd. Shanghai Duxia Industry and Trade Co.,Ltd. Shanghai Duxia Industry and Trade Co.,Ltd. Shanghai Duxia Industry and Trade Co.,Ltd. Shanghai Duxia Industry and Trade Co.,Ltd. Shanghai Duxia Industry and Trade Co.,Ltd.

 • lopende band

  De belangrijkste eigenschap van de ingeblikte fruitproductielijn is automatisering en gestroomlijnde productie in het productieproces, verminderend arbeidsverbindingen, verbeterend productiecapaciteit en besparend kosten. Het materiaal is ook op het halogeen en het rijpen van eieren, vlees, vissen en shells, evenals de sterilisatie van groenten in het zuur, vruchten, en paddestoelen van toepassing.
  Technologie van ingeblikte productielijn
  Het belangrijkste productieproces: de grondstoffenclassificatie → die alkali→ doorweken aan de huid en in→ die de open helft → schoonmaken, graaft de kern kern→ hand van de de zuigingssuiker → van de reparatie→ besnoeiing → vacuümuitlaat → het kunstmatige wegen → die → die sterilisatie → verzegelen blikken → koelen Droge → de code→ handinspectie → van de opslag→ test → etiketterend verpakking → afveegt.
  De introductie van het fruit blikte productielijn in
  De het verwarmen wijze wordt verwarmd door stoom of elektrische te verwarmen. Het materiaal is eenvoudige, hoge output, het automatische apparaat van de temperatuurcontrole, dubbel isolatiemateriaal, is het meest geavanceerde voedsel, plantaardig het bleken materiaal. Het materiaal kan volgens de behoeften van de klant worden aangepast. De productielijn omvat kokende machine, koelmachine, watermachine etc….
  De verwerkingswaaier van de ingeblikte fruitlijn:
  Apple blikte lijn, Yali ingeblikte in lijn, Witte perziklijn, Gele perziklijn, Haagdoornlijn.
  De yam blikte lijn, ingeblikte in Sinaasappel, Aardbeilijn, Bosbes ingeblikte lijn.
  Het bedrijf kan verstrekken ingeblikt verwerkend projectanalyse, ingeblikte verwerkingstechnologie en technologiesteun, het ingeblikte ontwerp van het verwerkingsmateriaal, ingeblikte verwerkingsmateriaal productie en installatie en opdragend de diensten.

 • OEM / ODM

        De Duxiaindustrie en Handelsco., Ltd kunnen het meest economische en rationele van plan zijn voor uw oplossing maken om gebruikersplan te helpen voor de lay-out van het materiaal, de gebruikersantwoorden aan technisch advies, technische opleiding en operationele personeel opleiding, implementatie van wetenschappelijk verwerkingssysteem voor kwaliteitscontrole om de correcte Naverkoopdienst te verlenen. De geavanceerde ontwerpconcepten en de professionele technologie zijn altijd de opmerkelijke eigenschappen van Duxia geweest, volgt het bedrijf ISO9001: model van het de kwaliteitsbeheersysteem van 2000 zet het internationale, en verbetert het kwaliteitsborgingsysteem op, en waarborgt sterk de kwaliteit en de prestaties van de producten van het bedrijf. Het bedrijf is geëngageerd aan samenvatting, absorbeert en begrijpt het internationale geavanceerde van de verwerkingstechnologie en automatisering materiaal, scherp-randtechnologie. Lange tijd, hebben wij met vele bedrijven in Canada, Italië, Duitsland samengewerkt, Zwitserland en andere landen en ontwikkelde volledige reeksen van high-tech en geavanceerde verpakkend en vervoerend die materiaal op de nationale voorwaarden van China wordt gebaseerd. Het automatiseringsniveau heeft het geavanceerde niveau in de industrie bereikt. Nigeria voor het bedrijf om een volledige reeks productiesystemen maar ook in ingeblikt voedsel, dranken, Japan, smeermiddelen, geneesmiddelen, is chemisch product en andere industrieën te veroorzaken wijd gebruikt.

   

  Innovatieve normen:
  Ontwikkeling, ontwerp en onderzoek, aandacht aan detail - voor praktijk op grote schaal - de algemene die bouw door onze mechanische en elektrodeskundigen wordt beheerst. Hun uitgebreide en diepgaande ervaring, vooral in de diversste productverwerking, vertaalt hun resultaten in marktwaarde of speciale klantenkwesties, met gepersonaliseerde oplossingen.

   

  Onze machine uptime:
  Het normale bedrijfsvoeringniveau van onze machine is meer dan 98,5% van multi-shift verrichting. zelfs! Wij gebruiken slechts verklaard en hoogte - de leveranciers van de kwaliteitscomponent. Onze die certificatie van het kwaliteitsbeheersysteem, volgens ISO 9001 wordt verklaard, zorgt ervoor dat wij onze hoogte - kwaliteitsdoelstellingen bereiken. Het normale bedrijfsvoeringniveau van onze machine is meer dan 98,5% van multi-shift verrichting. Wij gebruiken slechts verklaarde achtenswaardig en hoogte - de leveranciers van kwaliteitsdelen. Volgens de certificatie van ISO 9001, om de doelstellingen van uitstekende kwaliteit te verzekeren.

   

  Het belangrijkste materiaal voor de productielijn van ingeblikt fruit omvat:
  Voorbehandelingsmateriaal: Gulangtype schoonmakend hijstoestel, pre kokende machine, schilmachine, het ontgassen tank, koeltank, fruit, snijmachine, dobbelende machine, uitlaatdoos, antihoofdroosmachine etc… die sorteren.
  Het belangrijkste het vullen materiaal: lege tankwasmachine, suikerpot, Chu Cunguo, melkpomp, dubbele filter, nevelcode, transportband, soeptransportband, verzegelende machine, water - badpasteurisatieapparaat, inblikkende machine, etikettering, bedradingstransportband etc. Alle roestvrij staalmaterialen worden gemaakt, en buitenoppervlak eindigen is mooi en grootmoedig.
  De ingeblikte productielijn omvat hoofdzakelijk: de gele perzik blikte productielijn, sinaasappel ingeblikte in productielijn, appel ingeblikte productielijn, peer ingeblikte productielijn, kiwifruit ingeblikte productielijn, jamproductielijn, tomatenpureeproductielijn, geleiproductielijn.
  De het verwarmen wijze van de productielijn van het ingeblikte fruit wordt verwarmd door stoom of elektrische te verwarmen. Het materiaal is eenvoudige, hoge output, het automatische apparaat van de temperatuurcontrole, dubbel isolatiemateriaal, is thuis het meest geavanceerde voedsel, plantaardig het bleken materiaal. Het materiaal kan volgens de behoeften van de klant worden aangepast. De productielijn omvat kokende machine, koelmachine, watermachine etc….


       De ingeblikte periode van het fruitbehoud is vrij lang, kan het seizoen van de vers fruitproductie aanpassen en het gebied van de markt, het kan verse aroma en staat, sommige species zoals citrusvruchten beter houden. Het ingeblikt, vers fruitaroma is, daarom, de meerderheid van die kosten is welkom. Shanghai Duxia is een professionele leverancier van ingeblikte fruitproductielijn, hoofdproducten van ingeblikte fruitproductielijn. Het welkom om over fruit te onderzoeken blikte productregelprijs en andere verwante informatie in.

 • R & D

  Wij hebben wetenschappelijke onderzoeksamenwerking op lange termijn met vele binnenlandse en buitenlandse wetenschappelijke onderzoeksinstellingen, academische groepen en bekende ondernemingen gehandhaafd.

   

  Roterende mechanische dynamica

  Gedwongen en Onstabiele Rotortrilling/het Dragen/Verzegelende Systemen, Niet-lineaire Rotordynamica, Rotor Gewrongen Trilling, Lager en Verzegelde Rotordynamica (Berekening en Testmethodes), Controle van de Dynamica van het Rotorsysteem, Lager en Compressoronderzoek/toezicht en diagnostiek op turborolsystemen en geavanceerde roterende machines.

   

  Techniekontwerp
  Optimalisering en CAD, haalbaarheidsstudie van kinematisch mechanisme, kinematica van het rollen het dragen dragend meetkunde, mechanisch controlesysteem, experimentele spanningsanalyse, mislukkingsanalyse, bio-geïnspireerde methodeontwikkeling.

   

  Vervaardiging
  Het behendige werk van de productiecel wordt momenteel ontwikkeld om snelle assemblageveranderingen in één voorwerp voor assemblage aan andere voorwerpen te vergemakkelijken. De het werkcel bevat veelvoudige robots, transportbandsystemen, en vele voeder flexibele secties.

   

  Materiaal
  De nieuwe ontwikkelingen in experimentele technologie werden onderzocht en de reactie van materialen met hoge misvormingstarieven bij werd hoge temperaturen onderzocht. Constitutieve modelschadeevolutie, scheerbeurtlocalisatie en de geavanceerde mislukking van het techniekmateriaal. Voorbereiding van samengestelde mechanische eigenschappen; kruipen, breuk en moeheidseigenschappen van techniekmaterialen bij hoge temperaturen.

   

  Wrijvingsleer
  Tijd-vastbesloten nano-wrijving, en toepassing van microsecondetermijnen voor hoge snelheid het machinaal bewerken en de werktuigkundigen van de pantserpenetratie. De Systemen van de het Onderzoeksmering van de gas Dragende Folie en Toepassingen Olievrije Turbine Mechanische Magnetische Dragende Systemen. Zoals hulpmiddelen en begeleidingssystemen op lange termijn en impulswiel die ruimtetoepassingen Retainerless dragen.

   

  Drijvende krachtmachines
  Trillingskenmerken in de meting van verbindingen en lagers en chaotische bewegingen. Studie over het Effect van Uiteindewrijving/Shell-Interactie, deeltje-Blad/de Interactie van de omhulsel Centrifugaalpomp.

   

Contactgegevens
Shanghai Duxia Industry and Trade Co.,Ltd.

Contactpersoon: Miss. Sasha Liu

Tel.: 86--15221892684

Fax: 86-21-37653635

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)