Thuis

Shanghai Duxia Industry and Trade Co.,Ltd.

Bedrijfprofiel

   De Industrie van Shanghai Duxia en Handelsco., Ltd zijn een professionele fabrikant van het inblikken van materiaal. De producten omvatten hoofdzakelijk ingeblikte vruchten zoals perzik, sinaasappel, tomatensaus, aardbei, appel, abrikoos, enz., ingeblikte vissen zoals tonijn, sardines, makreel, barvissen, enz., asperge, groenten en het eetbare materiaal van de paddestoelverwerking.

  Ons bedrijf is een lidbedrijf van China Ingeblikte Industrievereniging, één van het top 50 ingeblikte verwerkingsmateriaal in China en een directeur van de Conservenfabriekvereniging van Shanghai. Het bedrijf is gestationeerd in Songjiang, Shanghai, China en in de economische cirkel van de Yangtze-Rivierdelta met geschikt vervoer gevestigd!
   Sinds zijn onderneming, hebben de Industrie van Shanghai Duxia en Handelsco., Ltd goede reputatie geaccumuleerd en teruggekoppeld. Het bedrijf heeft ISO9001-20000-systeemcertificatie overgegaan en een Volledig en wetenschappelijk kwaliteitsbeheersysteem gevormd. Het bedrijf omvat R&D-afdeling, kopende afdeling, productieafdeling, logistiekafdeling, op de markt brengende afdeling en andere diverse functionele afdelingen.
   Duxia bevestigt op integriteit-gebaseerd, kwaliteits eerste doel. Wij blijven ons vernieuwen en uitbreiden één van de van de wereld te worden meest eminente ingeblikte het fruit en van de plantaardige industrie leveranciers. Onze te bezoeken en te bespreken bedrijf warm welkome buitenlandse vrienden. Houd nooit inspanningen met uw sterke steun tegen, zal de toekomst van Duxia mooier zijn.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

De Industrie van Shanghai Duxia en Handelsco., Ltd hebben sterke technische kracht, onafhankelijk ontwerp, vervaardiging, onderzoek en ontwikkelen nieuwe producten. Nu hebben wij de integratie van vervaardiging, handel en de dienst. Onze producten hebben uitstekende kwaliteit, hoge graad van mechanisatie en fijn vakmanschap. Zij worden in binnen- en buitenland goedgekeurd door klanten. De producten worden verkocht goed in grote steden in China en uitgevoerd naar vele landen in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten.
„Kwaliteitsmerk, marktintegriteit creëren in vertrouwen“ is het doel van de onderneming; het „high-tech als voorloper aan innovatie en ontwikkeling“ is de bedrijfsfilosofie; de „achtervolging van voortreffelijkheid, de productie van prima producten“ is het doel van ondernemingen. De enthousiaste en perfecte naverkoopdienst voorziet u van betrouwbare bescherming en bouwt bedrijfs eeuwige geloofwaardigheid. In de integratie van meer technologieinhoud, tegelijkertijd, introduceert ons bedrijf onafhankelijk onderzoek en actief het model van het kwaliteitsborgingsysteem. Het wetenschappelijke beheer, gestandaardiseerde verrichting, uitstekende kwaliteit is de eeuwige achtervolgingen van onze zaken.
 

Shanghai Duxia Industry and Trade Co.,Ltd. Shanghai Duxia Industry and Trade Co.,Ltd. Shanghai Duxia Industry and Trade Co.,Ltd. Shanghai Duxia Industry and Trade Co.,Ltd.
1 2 3 4
Bedrijf Details

Grote Markt

Oost-Europa

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Oceanië

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Verkoper

Merken : Duxia

Aantal werknemers : 100~199

Jaarlijkse omzet : 50-100

Opgericht Jaar : 2008

Export pct : 60% - 70%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit Vlees Inblikkend Materiaal voor verkoop Van goede kwaliteit Vlees Inblikkend Materiaal voor verkoop Van goede kwaliteit Vlees Inblikkend Materiaal voor verkoop Van goede kwaliteit Vlees Inblikkend Materiaal voor verkoop