Thuis Nieuws

Het gebruik en de kenmerken van water - badsterilisator

Klantenoverzichten
De goede dienst, en hoog - kwaliteitsmachine. Het verheugen zich op de volgende samenwerking.

—— zac

生产线成熟、 设备齐全并且高质量, 待客热情、 服务周到

—— 尤安乐

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Het gebruik en de kenmerken van water - badsterilisator
Het gebruik en de kenmerken van water - badsterilisator

Water - badtype de sterilisatiemachine is geschikt voor diverse types van cryogene producten, vleesetende worst, hamworst, ingeblikt fruit, groenten in het zuur, groenten in het zuur, groenten in het zuur, groenten in het zuur, boondeeg, ingelegde kool, mosterd, wilde groenten, jam, sojaproducten, zuivelproducten, ingeblikt voedsel, zachte slang vacuüm zachte verpakkende flessen, glasfles verpakkingssterilisatie. Het is ook geschikt voor het bleken of het koken van de groente van de fruitberg en andere speciale fruit en groente.
Prijsgebruik van water - badsterilisator
(1) geschikt voor kiemdodende types: gele perzik, sinaasappel, peer, appel, lage temperatuurvlees, wilde groenten, eetbare paddestoelen, groenten, groenten in het zuur, groenten in het zuur, groenten in het zuur, enz.
(2) het toepasselijke type van sterilisatie: 200g, 250g, 500g etc.
(3) pijpleiding die door vacuüm machine, de schoonmakende machine van het gasbad, vacuüm verpakkende machine, pasteurisatiemachine, koelmachine genezen.
(4) de verhouding van uitrusting en materialen: roestvrij staal 304 en koolstofstaal
Het water - de badsterilisator wordt gemaakt van SUS304-materiaal. De belangrijkste onderdelen bestaan etc. uit vervoerschraper, lichaam, leidingensysteem, elektrisch controlesysteem. De as wordt geroteerd door de ketting, en het materiaal wordt vervoerd aan de aangewezen plaats. Het kan de rotatiesnelheid met veranderlijke frequentie controleren en de sterilisatietijd willekeurig aanpassen. Het materiaal wordt hoofdzakelijk gebruikt in de sterilisatie van de de plastic flessen en gelei van PE/PP.
Producteigenschappen van water - badsterilisator:
1, het algemene gebruik van roestvrij staal 304, veilig en sanitair;
2. Door pasteurisatie, kan de originele kwaliteit worden gehandhaafd en de houdbaarheid is lang.
3, gebruikend automatische temperatuurcontrole, de regelgeving van de frequentieconvertor, automatische pijpleidingsgraad zijn hoog, de bodem van de arbeidsintensiteit, kunnen het systeem van de computer volledige automatische controle selecteren;
4. Het materiaal wordt gebruikt, is het onderhoud geschikt en de verschijning is mooi.

Bartijd : 2018-03-07 14:26:51 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

Contactpersoon: Miss.

Fax: 86-21

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)