Thuis Nieuws

Een samenvatting van het belangrijkste materiaal van de ingeblikte productielijn

Certificaat
Van goede kwaliteit Vlees Inblikkend Materiaal voor verkoop
Van goede kwaliteit Vlees Inblikkend Materiaal voor verkoop
Klantenoverzichten
De goede dienst, en hoog - kwaliteitsmachine. Het verheugen zich op de volgende samenwerking.

—— zac

生产线成熟、 设备齐全并且高质量, 待客热情、 服务周到

—— 尤安乐

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws

Een samenvatting van het belangrijkste materiaal van de ingeblikte productielijn

Een samenvatting van het belangrijkste materiaal van de ingeblikte productielijn

Het belangrijkste materiaal van ingeblikte fruitproductielijn is: de lege tankwasmachine, suikerpot, Chu Cunguo, melkpomp, dubbele filter, losbarstende codetransportband, soeptransportband, verzegelende (gekochte) machine, pasteuriseerde lage temperatuursterilisator, inblikkende machine, etiketteringsmachine, die transportband etc. telegraferen.
De wasmachine van de luchttank wordt gebruikt om de lege tank schoon te maken en te desinfecteren alvorens de bus wordt geladen. De omgekeerde lege tank wordt gewassen door op en neer te bespuiten en te bespuiten, en het tijdschrift van de olieverontreiniging wordt verwijderd en naar stoomdesinfectie verzonden om aan de vereisten van het niveau van de voedselhygiëne te voldoen.
Suikerkooktoestel: het is geschikt om en desinfectie van melk, stroop, vruchtensap, voedsel en andere substanties op te lossen die, die en en hittebehoud verwarmen koken. De roestvrij staal binnencilinderkop bestaat uit een pan om een tussenlaag van de hitteoverdracht te vormen. De buitenkant is opgepoetst en ingepakt met roestvrij staal, en de oppervlakte is mooi en grootmoedig. De opgeloste substantie en het koude water worden geplaatst in de pot, en de stoom gaat de tussenlaag in om het doel te bereiken om te verwarmen en te smelten. De pijp aan de tussenlaag wordt aangesloten is uitgerust met een drukmaat in de veiligheidsklep om de druk in de tussenlaag te bepalen en de veiligheid van de productie te verzekeren die.
Opslagpot: gebruikt om de aanstaande ingeblikte sinaasappelen op te slaan.
Gepasteuriseerde lage temperatuursterilisator: gebruikend water op hoge temperatuur om gebotteld voedsel te steriliseren, maak de binnen en buitentemperatuur eenvormig en vastgesteld de juiste sterilisatietemperatuur volgens de kenmerken van voedsel. Het materiaal is uitgerust met een doorgevend waterpomp om het bactericidal water in een cirkelstaat zonder een dode hoek te maken.
Kenmerken van ingeblikte oranje productielijn
De lijn wordt gemaakt van hoogte - het materiaal van het kwaliteitsroestvrije staal, niet alleen heeft de fruitgrootte sorterend nauwkeurigheid, zijn weinig schade, schoon water, de juluoscheiding van de fruitverwijdering, de selectie en inblikken geschikt, maar ook hebben de kenmerken van ononderbroken productie, sluisautomatisering en hoge productieefficiency, lage arbeidsintensiteit, het geschikte schoonmaken, veiligheid en hygiëne, waterbesparing. Is één van het aangewezen materiaal voor productielijn van ingeblikt fruit.

Bartijd : 2018-03-07 14:29:16 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Shanghai Duxia Industry and Trade Co.,Ltd.

Contactpersoon: Miss. Sasha Liu

Tel.: 86--15221892684

Fax: 86-21-37653635

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)